Шкідники можуть знищити до 90% врожаю

10 липня 2018, 09:56 4489

Культури найбільше потерпають від кліщів влітку, особливо у липні та серпні. Високі температури та мала кількість опадів сприяють розвитку популяції шкідників, і без належного контролю вони можуть знищити до 90% врожаю.

Про це розповідають спеціалісти компанії ГК UKRAVIT і рекомендують сільгоспвиробникам для отримання якісного врожаю застосовувати спеціальні препарати — акарициди та інсекто-акарициди. Вони не лише знищують шкідників, але й запобігають появі нових особин.

«Високу ефективність та рентабельність застосування у знищенні кліщів останніми роками забезпечує інсекто-акарицид контактно-системної та фумігаційної дії АНТИКЛІЩ МАКС (піріміфос-метил, 200 г/л + піридабен, 150 г/л + ацетаміприд, 50 г/л). Завдяки поєднанню трьох діючих речовин він контролює не лише усі види кліщів, але й широкий спектр інших шкідників і забезпечує високу ефективність навіть проти шкідників, які мають приховані стадії розвитку», — зазначає керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР ГК UKRAVIT Олександр Мигловець.  

За його словами, препарат однаково добре захищає сою, плодові та декоративні культури. Для максимального результату необхідно забезпечити рівномірне покриття листкової поверхні культур.


Для довідки: Інсекто-акарицид контактно-системної та фумігаційної дії АНТИКЛІЩ МАКС — універсальний у використанні, забезпечує контактну, системну та фумігаційну дію. Крім того, препарат сумісний з іншими пестицидами та агрохімікатами і може використовуватись у антирезистентних програмах захисту.