Вітмарк випустила лінійку продукції разом із Marvel

02 січня 2021, 10:51 3487

Компанія «Вітмарк» випустила лінійку нектарів у співробітництві зі студією Marvel.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Так, «Вітмарк» запускає на ринок порційний формат соків Jaffa у новому дизайні — пачки Jaffa  Kinder прикрашатимуть герої Marvel.

«Продукція виготовляється за ліцензією всесвітньо відомої студії Marvel, яка контролює не лише безпечність продукту, а й умови виробництва. Підтверджує високу якість продукту знак Marvel Kitchen, який підкреслює повну відповідність міжнародним стандартам», — зазначають у компанії.

Новий яскравий дизайн порційного формату приверне увагу дитячої аудиторії до поживних і натуральних продуктів, адже супергерої Marvel популярні серед дітей віком від 7 до 12 років, додали в компанії.


Для довідки: компанія «Вітмарк-Україна» створена в 1994 році на базі Одеського заводу дитячого харчування. Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування та одним із лідерів у категорії соків і нектарів. Продуктовий портфель «Вітмарк-Україна» орієнтований на сучасне здорове харчування і включає популярні торгові марки Jaffa, «Наш сік» ОКЗДХ, «Чудо-Чадо», Aquarte, Nestea і Vega Milk.