Вінницький елеватор Епіцентр-Агро прийме понад 200 т зерна сторонніх поклажедавців

13 вересня 2021, 08:00 2857

У 2021 році після реконструкції та добудови третьої черги на 100% запрацює Вінницький елеватор, що входить до структури елеваторних потужностей агрохолдингу «Епіцентр Агро» та є флагманським об’єктом і найбільшим маршрутним елеваторним хабом у регіоні.

Про це AgroPortal.ua повідомила керівник центрального офісу агрохолдингу та елеваторного напрямку «Епіцентр Агро» Світлана Нікітюк.

«Незважаючи на ведення робіт з упровадження в експлуатацію 2 та 3 черги, Вінницький елеватор приймав зерно по ранній групі. Закладено на зберігання пшеницю та ріпак компанії «Епіцентр Агро», а також сторонніх поклажедавців. Наразі проводяться підготовчі роботи для приймання зерна пізньої групи», — зазначає Світлана Нікітюк.

N. B. В Епіцентр Агро розкажуть, як розбудувати мережу лінійних елеваторів

За розрахунками компанії, на Вінницький елеватор планується покласти 200 тис. т власного зерна і понад 200 тис. т прийняти від сторонніх поклажедавців.

«Компанія «Епіцентр Агро» має форвардні контракти з кукурудзи, тож частина збіжжя буде вивезена, і на звільнене місце зможемо закладати на зберігання зерно сторонніх поклажедавців. Також маємо досвід закладання своєї кукурудзи в силобеги, таким чином зможемо прийняти ще більше кукурудзи від сторонніх поклажедавців, оскільки сезон кукурудзи виглядає привабливим і обіцяє бути щедрим для всіх учасників ринку», — зазначає Світлана Нікітюк.

Більш детально про структуру і роботу Вінницького елеватора можна дізнатися під час форуму Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART» ЗБЕРІГАННЯ.


Для довідки: форум Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART» ЗБЕРІГАННЯ відбудеться 17 вересня на Вінницькому елеваторі «Епіцентр Агро». У рамках програми форуму відбудеться конференція «Елеватор», діалогова та демонстраційна панелі за участі представників (топ-менеджмент, фахівці) елеватора; діятиме виставкова зона; гарантовано ефективний нетворкінг та розважальна програма.

Організатор: ProAgro Group.

Генеральний партнер: «Епіцентр Агро». 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua