Виноградарі співпрацюватимуть з Інститутом здоров'я рослин

20 серпня 2018, 11:35 1569

ГК UKRAVIT провела на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького» практичний семінар з технологій захисту та підживлення винограду. Семінар привабив представників найбільших виноробних господарств України — «Шабо», «Одесавинтрест», «Таврія», «Чорноморська перлина», а також аграріїв з Молдови.

В компанії відзначають, що незважаючи на те, що виноградарство досить традиційна галузь, зміни клімату і еволюція шкідників потребують постійного пошуку нових систем захисту і підживлення для цієї культури, вважають вони.

Особливе зацікавлення у виноградарів викликала можливість співпрацювати з «Інститутом здоров'я рослин», який цього літа відкрився у Черкасах.

«В інституті проводять дослідження будь-якої складності — від вивчення зразка ґрунту чи рослинного матеріалу до розробки індивідуальної технології захисту та підживленнявинограду і прогнозування врожаю на наступний сезон. Саме науковий підхід та застосування технологій дозволять перетворити виноградарство в Україні з перспективної галузі на передову», — впевнений власник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко.


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив з мікроелементами, а також стимуляторів і регуляторів росту рослин.