Приватизація Укрспирту: завод по розливу на Тернопільщини продали за 1,65 млн грн

18 серпня 2021, 11:51 2047

Онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об'єктів ДП «Укрспирт» у с. Чистилів Тернопільської області відбувся 17 серпня 2021 р.

Про це повідомляє прес-служба Фонду держмайна.

«За право власності на відкритих торгах змагалися 11 учасників, які збільшили ціну у 4,2 рази зі стартових 394,8 тис. грн до 1,65 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що об'єкт складається з декількох активів: цех розливу, сортувальне, напірно-фільтрувальне, купажне і водопідготовче відділення.

У Фонді пояснили, що після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу і проведення повного розрахунку процес приватизації групи інвентарних об'єктів в селі Чистилів вважатиметься офіційно завершеним.

«У разі, якщо переможець аукціону відмовляється підписувати протокол, сплачений ним гарантійний внесок у розмірі 39,48 тис. грн буде перераховано до держбюджету, а право на підписання протоколу та укладання договору перейде до учасника, який посів друге місце.

Якщо ж і учасник, який зайняв друге місце, відмовиться від купівлі, то об»єкт буде повторно виставлений на аукціон», — додали у відомстві.