Укрспирт зупинив виробництво на період аудиту

24 квітня 2017, 11:37 1862

Державне підприємство «Укрспирт» вперше за останні кілька років проводить технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків.

Для цього тимчасово призупинені виробничі потужності, повідомляє прес-служба «Укрспирту».

Зазначається, що підприємством попередньо проведені перемовини з найбільшими операторами ринку та досягнуто повне взаєморозуміння між ДП «Укрспирт» та виробниками лікеро-горілчаної продукції. Товарна продукція ДП «Укрспирт» постачається усім контрагентам згідно попередньо укладених угод. 

Також керівництво ДП веде активні перемовини щодо відновлення ринків збуту та пошуку нових вітчизняних та закордонних партнерів. В рамках цього проведено перемовини з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини, Угорщини.

Як результат, у квітні 2017 р. був укладений контракт з Угорщиною на поставку спирту етилового ректифікованого із гарантованим збутом продукції у кількості 280 тис. дал. Протягом II кварталу 2017 р. планується подальша робота з контрагентом з метою досягнення домовленостей про збільшення обсягів постачання до 400 тис. дал. на II півріччя 2017 року.


Для довідки: державне підприємство «Укрспирт» — найбільший виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» — понад 30 млн декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.