UKRAVIT впровадила низку нових інструментів та послуг для аграріїв

05 березня 2019, 09:00 1842

Компанія UKRAVIT провела по всій Україні 20 семінарів «Завжди більше можливостей» — це комплексний формат співпраці, який пропонує своїм клієнтам UKRAVIT як провідний та єдиний український R&D виробник ЗЗР і мікродобрив.

Про це повідомляє прес-служба компанії UKRAVIT.

У компанії відмічають, що кожен новий сільськогосподарський сезон унікальний, особливо для України, у складі якої декілька ґрунтово-кліматичних зон. Тож, обираючи системи захисту й підживлення для своїх посівів, аграрій хоче бути певним, що вони підходитимуть саме до його географії та спрацюють на його полях. Тому проведені семінари стали сільгоспвиробникам у пригоді для розуміння, чого чекати у 2019 році та як більш ефективно та економічно вигідно впроваджувати сучасні технології захисту та живлення рослин. Тим паче, за 20 років роботи з українським виробником фахівці компанії UKRAVIT досконало вивчили особливості кожного регіону й тонкощі вирощування в ньому різних культур.

«На це працює багаторічний досвід виробництва, унікальні формуляції препаратів, широкий агробіологічний сервіс «Інституту здоров’я рослин», унікальні фінансові інструменти, програма з повернення використаної тари та багато іншого. А головне — індивідуальний підхід до кожного клієнта, який забезпечує максимальну ефективність співпраці. Від молекули до технології, від зернини до врожаю, від кредитування первинних потреб до тривалих партнерських відносин — ось що пропонує UKRAVIT, прагнучи зробити працю аграрія продуктивною, а співробітництво — комфортним», — відмічають в UKRAVIT.

Підготовку до посівної фахівці компанії рекомендували розпочинати з дослідження ресурсів господарства, оскільки вони із року в рік можуть, у силу різних причин, змінюватись. Тільки так можна дізнатися про їхні сильні й слабкі сторони і максимально ефективно використати потенціал своєї землі, води, ЗЗР і добрив.

Аби впевнитися в якості агробіологічного сервісу «Інституту здоров’я рослин», кожен учасник отримав сертифікат на безкоштовне дослідження води або вмісту діючої речовини у пестициді, а також 20%-ну знижку протягом 2019 року на визначення агрохімічних показників ґрунту в своєму господарстві. Тож у цьому сезоні вони працюватимуть зі своїми ресурсами цілеспрямовано, що дозволить відчутно знизити виробничі витрати і одночасно — забезпечити поля усім необхідним.

Для контролю найпоширеніших шкідників, бур’янів і хвороб культур, від яких господарства потерпали упродовж останніх сезонів, компанія презентувала ряд продуктових новинок — протруйники Баріон, Каріоліс, Рестлер та Екзор, гербіциди Кайліс і Галант, інсектициди Венон і Колібріс і фунгіциди Інферно та Захисник Екстра.

Також для своїх клієнтів компанія UKRAVIT спільно з ОТР Bank запропонувала унікальну фінансову програму UKRAVIT Finance. До вже відомих умов, якими аграрії охоче користувалися минулого сезону, тепер додався знижений «поріг входу» для господарств — від 200 га і можливість отримати позику до 3 млн грн без жодної застави. Умови участі будуть переглядатися й надалі, в бік ще більшої лояльності до клієнта, — пообіцяли в UKRAVIT.

Особливу зацікавленість аграріїв викликали супутниковий моніторинг полів і моніторинг з допомогою безпілотників. Адже саме вчасне виявлення захворювань, збільшення популяції шкідників чи бур’янів може врятувати врожай. Тому компанія вже давно відслідковувала світові тенденції цього напрямку і цього року починає активне впровадження цих послуг для своїх клієнтів. Крім того, до пакету послуг входить ще й прогноз погодних умов, зроблений за допомогою супутникових даних, та багато іншого.

Головне в роботі, вважають в UKRAVIT, — комфорт клієнта. І фахівці компанії не втомлюються працювати над створенням умов для його забезпечення.