Технологічна платформа LNZ Hub3.0 зібрала більше 300 учасників з усієї країни

03 вересня 2020, 10:32 1908

Третій рік поспіль компанія LNZ Group відмовляється від традиційного Дня поля, запровадивши абсолютно новий формат заходу — технологічну платформу LNZ Hub.

З 3 по 31 серпня всі бажаючі могли відвідати дослідні ділянки, ознайомитися з особливостями вирощування гібридів кукурудзи та соняшнику, отримати консультації з питань, що їх цікавлять, від провідних фахівців компанії. Про це повідомляють в LNZ Group.

 

«Цього року LNZ Hub3.0 відвідало близько 300 учасників-аграріїв з усієї країни. Компанія продемонструвала на 50-ти дослідних ділянках ефективність схем страхового гербіцидного захисту DEFENDA; «краш-тести» — внесення страхових гербіцидів з різною нормою та на різних етапах розвитку зернових культур; відмінність зернових та силосних гібридів Leafy, Leafy-Loury, гібридів UNIVERSEED», — розповідає директор з маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва.

Також вона додає, що проведено більше 40-ка екскурсій, і результатами заходу залишились задоволеними як організатори, так і відвідувачі. «Оскільки цього року нам потрібно було дотримуватись карантинних заходів, підхід до кожного учасника став ще більш індивідуальним та персоналізованим, що в свою чергу дало можливість отримати зворотній зв’язок та розуміння, куди та як рухатись далі», — каже Юлія Каменєва.

Всі учасники LNZ Hub були забезпечені захисними масками та антисептиками, групи складались не більше ніж із 8-ми учасників. 

«Однозначно подібний формат повторимо і наступного року, але з іще більшою кількістю дослідів, з детальним поглибленням у виробничі питання, якісною та корисною інформацією та максимально персоналізованим підходом з нашого боку», — резюмує директор з маркетингу LNZ Group.

 

Незважаючи на те, що технологічна платформа працювала майже місяць, після завершення до LNZ Goup надходили запити на додаткові екскурсії. Тому роботу LNZ Hub 3.0 продовжено до 4 вересня, таким чином її встигнуть відвідати ще багато клієнтів, зокрема делегація агроіндустріального холдингу МХП.