Miriada fruits розширить асортимент соків

15 травня 2020, 18:00 3810

Торгівельна марка Miriada fruits має в асортименті 7 видів соку і цьогоріч на виробництві хочуть поекспериментувати з ягодами і розширити асортимент.

Про це повідомив директор ТОВ «Тріада-МК», продукція якої відома під торговою маркою Miriada fruits, Сергій Українець, повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

«Потужність нашого виробництва становить від 800 до 1 мільйона літрів соку на рік за умови, коли працює лише одна зміна. Якщо ж залучені дві зміни, то звісно, обсяг продукції вдвічі більший. Для виробництва соку ми використовуємо другосортне яблуко, а також ягоди, які купуємо у населення. З них вже у зимовий період купажуємо соки. Наразі ми підписали контракт з МЕТRO, тож всі соки нашого виробництва можна знайти тут під торговою маркою Rioba. Наразі планується збільшити лінійку купажів, додати більше овочевих смаків», — розповів Сергій Українець.

За його словами, підприємство поступово збільшує потужності і паралельно площі посадок, залучає місцеве населення, роздаючи людям посадковий матеріал, а потім закуповуючи вирощені ними фрукти і ягоди, іншу сировину для виробництва соків.

Загалом, виробництво соку відбувається циклічно, з перервою на травень-липень. Це пов«язано із тим, що влітку яблуко втрачає свої якості при зберіганні, тож на підприємстві намагаються максимально переробити сировину в сезон та відправити продукцію на зберігання.  На сьогодні потужність зберігання яблук становить 1,5 тис. тонн.


Для довідки: «Тріада-МК» — це багатопрофільна група компаній, яка спеціалізується на вирощуванні, збиранні, переробці та продажу свіжих і заморожених ягід, фруктів. Сади та ягідні плантації займають понад 700 га, з яких 300 га сертифіковані під органічне виробництво. Компанія має наступну структуру під садами: суниця — понад 10 га, малина — 26 га, лохина — 10 га, яблуні — 170 га, вишні — 100 га.