KMZ Industries та Ощадбанк запустили спільну програму

03 серпня 2018, 18:00 2004

Компанія KMZ Industries та «Ощадбанк» підписали партнерську програму, яка передбачає знижену відсоткову ставку за кредитами на придбання елеваторного обладнання.

Про це повідомляється на сайті KMZ Industries.

Як зазначається, за програмою можна зекономити на зниженій відсотковій ставці (від 6,92%).

«Кредити надаються в гривні, на термін від 1 до 5 років. Мінімальний початковий внесок — 25%. На додаток до цього, фермерські господарства можуть отримати часткову компенсацію відсоткової ставки за державною програмою фінансової підтримки розвитку фермерських господарств (від 1%)» — йдеться в умовах програми.

Також KMZ Industries зазначає, що програма передбачає отримання компенсації за державною програмою фінансової підтримки сільгоспвиробників на придбання сільгосптехніки та обладнання українського виробництва. Для сільськогосподарських підприємств — у розмірі 25% від вартості, для фермерських господарств — 40%.

Для клієнтів «Ощадбанку» та KMZ Industries одночасно діють партнерська програма фінансування та обидві державні програми компенсації.


Для довідки: KMZ Industries вже співпрацює з Credit Agricol, Piraeus Bank, ProCredit, «Агропросперіс Банк» та «Райффайзен Банк Аваль».

KMZ Industries — провідний виробник елеваторних комплексів в Україні, що знаходиться в керівництві інвестиційної компанії Dragon Capital. Компанія має у своєму активі більше 5000 успішно реалізованих проектів в Україні, Молдові, Казахстані, країнах Балтії та Близького Сходу.