Інкерман Україна презентовав вино, яке стане хітом літнього сезону

21 квітня 2019, 13:00 3005

В рамках виставки Food&Wine компанія «Інкерман Україна» презентувала оновлення асортименту вин та ридизайн класичної колекції.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«Класична колекція є флагманом і візитівкою компанії ТМ INKERMAN в Україні, яку люблять і цінують за традиційні топові стандарти якості, які ми уже 10-річчями реалізовуємо в виробництві вин. Але ми б хотіли показати, що »Інкерман Україна», це не лише аксакали стандартів якості, але разом з тим це молода команда, яка мислить прогресивно і розуміє всі сучасні тенденції. Ми прагнемо щоб нашими споживачами були не лише люди, які пам«ятають INKERMAN з 1961 року, але залучити й наступні покоління. Саме для молоді ми зробили редизайн класичної колекції», — розповідає генеральний директор ТМ INKERMAN Анна Горкун.

За її словами, на етикетках купажних вин використані гравюри, що багато років прикрашали етикетки класичної колекції. Етикетки моно сортових вин виконано в стриманоому мінімалістичному люксовому стилі.

«Черговою перлиною класичної колекції стала також наша новинка — витончене рожеве вино«Розе Інкерман», що виготовлене з червоного сорту винограду Піно Меньє, переробленого за технологією для білих сортів. Аромат червоних ягід цього вина розкривається полуничними та смородиновими тонами з нотками рожевого грейпфрута», — зазначає Анна Горкун і додає, що «Розе Інкерман» стане одним з хітів теплого сезону — приємним вишуканим напоєм, що подарує насолоду та втамує спрагу у літню спеку.

«Розе Інкерман» вже представлено в найбільших торгівельних мережах України.


Для довідки: ТОВ »Інкерман Україна» створено в 2014 році. Весь асортимент продукції створений з українського винограду та розлито на потужностях Дома марочних коньяків «Таврія» в Новій Каховці, а також підприємстві «Винтрест» на Одещині.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua