Ще один банк приєднався до партнерської програми ALFA Smart Agro

29 квітня 2021, 13:45 2616

«Банк Кредит Дніпро» та компанія ALFA Smart Agro розробили доступну партнерську програму для фінансування аграрних підприємств на купівлю засобів захисту рослин та мікродобрив.

Як говориться у повідомленні компанії, отримати пільгове фінансування може кожне господарство, що має в обробітку від 300 га землі та досвід роботи в аграрній галузі від 2-х років.

Придбати ЗЗР та мікродобрива ALFA Smart Agro можна як під заставу — під 0,01% річних у гривні в перші 5 міс., починаючи з 6 міс. — 13,5%; так і без застави — під 2% річних у гривні в перші  5 міс., починаючи з 6 міс. — 15,5%. Процедура оформлення кредиту займає до 5-ти робочих днів на суму до 4 млн грн та від 4 до 7 днів, якщо сума є більшою.

Програма фінансування діє в усіх областях України.

«Ми відповідаємо на запит клієнтів, щодо доступних інструментів фінансування, тому продовжуємо розширювати коло партнерів, разом з якими хочемо спростити для наших аграріїв підготовку та проведення польових робіт. Банк — лише сервіс, який має бути зручним, простим та готовим у потрібний час надати необхідну підтримку бізнесу, наша головна мета з партнерами — стати тими, про кого у першу чергу згадає клієнт при плануванні свого бізнес-сезону», — розповідає заступник голови правління «Банку Кредит Дніпро» Тетяна Поплавська,.

«Кожне третє господарство України використовує препарати ALFA Smart Agro. Ми раді, що партнерство з «Банком Кредит Дніпро» розширяє для наших клієнтів набір зручних та вигідних фінансових інструментів, які враховують індивідуальні потреби агровиробників. Вчасне забезпечення якісними засобами захисту рослин — важлива умова отримання очікуваних врожаїв. І як український виробник ALFA Smart Agro передусім турбується про те, щоб ефективність агровиробництва в Україні зростала», — зазначає комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

Уточнюється, що «Банк Кредит Дніпро» — вже шостий банк, який запровадив спеціальні умови фінансування для клієнтів ALFA Smart Agro. Партнерські програми також реалізують «ОТП-Банк», «ПроКредит Банк», «Альфа-Банк Україна», «Райффайзен Банк Аваль» та «Агропросперіс Банк».


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. У портфелі компанії представлені 75  продуктів — інноваційних рішень, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не має аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються в повній відповідності до світових стандартів.

«Банк Кредит Дніпро» — український комерційний банк, бенефіціар — Олександр Ярославський, український бізнесмен (TOP-10 Forbes Ukraine у 2020 р.), власник групи DCH, яка об'єднує активи таких секторів економіки, як фінанси, промисловість, транспорт, будівництво та девелопмент і ін. Банк входить в топ-20 фінансових установ України за розміром валових активів і відповідно до класифікації Національного банку України знаходиться в групі банків з приватним капіталом.