Corteva виведе на ринок Європи азотфіксуючий продукт на основі мікробів

23 липня 2021, 11:33 2253

Corteva Agriscience і компанія Symborg, експерт в сфері мікробіологічних технологій, укладають багаторічну угоду в області азотфіксації на основі мікробів.

Угода включає практично всі країни Європи, крім країн Північної Європи та Нідерландів, а також Ізраїль, говориться в повідомленні.

В рамках угоди Symborg надає компанії Corteva право ексклюзивної дистрибуції азотфіксуючої бактерії-ендофітів Methylobacterium symbioticum, яка працює на благо рослини, забезпечуючи надходження необхідного йому азоту з атмосфери. Corteva використовує свою широку дистриб'юторську мережу, доступ до ринків і великі можливості в галузі досліджень і розробок.

Corteva буде пропонувати два бренди — Utrisha™ N і BlueN™, що оптимізують ефективність поживних речовин. Ця проривна технологія забезпечує ефективність за рахунок комплексного управління живленням в природних польових умовах, адаптуючись до потреб зростаючої рослини і допомагаючи максимізувати потенціал врожайності культури. Дана технологія буде доступна для використання на всіх продовольчих культурах.

«Corteva Agriscience продовжує виводити на ринок нові та інноваційні рішення, пропонуючи продукти натурального походження, які працюють, доповнюючи наші традиційні рішення для захисту рослин, такі як азотний стабілізатор Optinyte ™, — коментує президент бізнес-напрямку засобів захисту рослин Corteva Agriscience Сьюзан Вассон. — Ми раді працювати з компанією Symborg, масштабуючи і максимально поширюючи екологічно безпечні продукти, які допоможуть фермерам відповідати мінливих умов навколишнього середовища, зберігаючи при цьому продуктивність і здоров'я врожаю».

Президент Corteva Agriscience в Європі Ігор Тесленко додав, що ця співпраця є ще один крок вперед у розширенні глобального портфеля біологічних препаратів Corteva, який спрямований на розвиток біостимуляторів, засобів біоконтролю і продуктів на основі феромонів з доведеним прогнозованим результатом.

«Дана угода посилює наш фокус на забезпечення доступності та ефективності сталого використання азоту, з метою підвищення потенціалу врожайності і стійкості сільського господарства відповідно до Цілей Corteva Agriscience зі сталого розвитку до 2030 року», — зазначив він.

«Мета компанії Symborg — трансформація сільського господарства. Завдяки нашим інноваційним рішенням в галузі біорозробок ми допомагаємо аграріям вирішити одне з ключових завдань — поєднати прибутковість і стійкість, — коментує партнер-засновник і виконавчий директор компанії Symborg Хесус Хуарез. — Зміцнення нашої співпраці з Corteva в Європі — чудова можливість прискорити передачу технології BlueN™ і просування більш стійкої моделі. Це також важливо для розвитку сільського господарства, суспільства і планети в цілому».


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі — включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов«язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.