Corteva виділяє гранти під екологічні проекти

17 жовтня 2019, 15:56 2248

Corteva Agriscience (NYSE: CTVA) оголосила про наміри виділити $500 тис. для створення грантової програми Corteva Agriscience Climate Positive Challenge (Конкурс проектів з просування позитивного впливу на клімат) для того, щоб стимулювати розвиток сільського господарства з позитивним впливом на клімат.

Грантову програму буде запущено наступного року з метою винагороди зусиль, які спрямовані на нейтралізацію викидів вуглецю та захист довкілля, водночас підтримуючи ферми та фермерів, йдеться у повідомленні компанії. 

Проектні гранти передбачають фінансову винагороду фермерам, які вже просувають інноваційні практики з позитивним впливом на клімат, для співпраці з місцевими екологічними спільнотами, університетами, виробниками та іншими учасниками ланцюгу створення цінності сільського господарства, щоб допомогти розширити їхні зусилля за межі їхніх власних полів.

«Ми розуміємо проблеми, з якими стикаються фермери у всьому світі, які стосуються торгівлі, політики та погодних викликів, — зазначив головний виконавчий директор Corteva Agriscience Джим Коллінз. — Ці причини є основними рушіями для цього оголошення, — щоб стимулювати тих фермерів, які прагнуть масштабувати свої практики».

Коллінз вперше представив концепцію сільського господарства з позитивним впливом на клімат на минулорічній церемонії World Food Prize (світовій премії в галузі продовольства). З того часу компанія проводила зустрічі з фермерами та організаціями, які представляли всі ланки сільського господарства та продовольчого виробництва, та відігравали важливу роль у просуванні сталого сільського господарства. Дискусії дозволили виявити, що саме потрібно для створення безвуглецевого сільського господарства з позитивним впливом на клімат у всьому світі.

«Безсумнівно, у нас є прагнення співпрацювати з метою якнайкращого вирішення найбільшихвикликів нашого життя», — зазначив Коллінз.

Corteva  вже працює над створенням ринкових фінансових стимулів для фермерів. Підрозділ компанії — Granular — співпрацює з Nori, провідним світовим маркетплейсом  з утиліації вуглекислого газу. Площадка поєднує покупців вуглецевих решток з фермерами, які застосовують сталі методи ведення сільського господарства, та забезпечує їм стабільний ринок кредитів, який буде приносити дохід.

«Це лише початок, — зазначив Коллінз. — Ми можемо досягнути більшого, якщо працюватимемо разом».


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, виключно сільськогосподарська компанія, що надає сільгоспвиробникам по всьому світу найповніший портфель в галузі, що дозволяє їм максимізувати врожай і прибутковість — включаючи деякі з найбільш визнаних брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Granular®, Brevant™ seeds, а також відзначені нагородами засоби захисту рослин; водночас, компанія виводить на ринок нові продукти потужного портфоліо діючих речовин та технологій. Компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, оскільки виконує своє зобов«язання збагачувати життя тих, хто виробляє, і тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 р. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.