БТУ-ЦЕНТР інвестує у розширення виробництва

20 липня 2020, 09:40 2312

Декілька років тому компанією БТУ-ЦЕНТР було прийняте стратегічне рішення про розширення виробництва. Цього року на виробництві було встановлено нову лінію, яка дозволить збільшити виробництво.

Про це повідомив генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР Владислав Болоховський під час прес-туру на виробничі потужності компанії в м. Ладижин.

«Ми розглядаємо для реалізації своєї продукції як український, так і іноземні ринки. Є періоди пікових завантажень і відвантажень продукції, тому ми гостро потребували розширення виробництва. Сьогодні потужність виробництва складає 10 000 т/рік, а складські приміщення розраховані на 1,5 тис т одночасного зберігання, оскільки вся наша продукція зберігається на спеціальних складах з температурним контролем, адже дотримання умов збереження — гарантія якості мікробних препаратів», — зазначає Владислав Болоховський.

За його словами, БТУ-ЦЕНТР вже декілька років поспіль залишається найбільшим експортером мікробіологічної продукції та постачає продукцію до 15 країн світу, при цьому ще більше ніж в 10 країнах проводяться дослідження ефективності препаратів.

«В 2019 році ми стали єдиною українською компанією визнаною у Міжнародній асоціації виробників засобів біоконтролю (International Biocontrol Manufacturers Association, Швейцарія). Також активно співпрацюємо з міжнародною організацією FiBL», — розповідає Владислав Болоховський.

Він також наголосив, що з метою поширення продукції на міжнародні ринки компанією було прийнято рішення зареєструвати представництво в Німеччині, через яке буде доноситись європейським споживачам про українське виробництво та українські досягнення в сфері біотехнологій.

«Жива Земля» ? для нас це не просто гучна назва торгової марки, це спосіб мислення, філософія, яку сповідуємо ми та наші працівники. Наша місія — біологізація землеробства, зменшення використання хімічних засобів захисту, відновлення родючості грунтів та здоров«я наших дітей та української нації», — зазначає Владислав Болоховський.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua