Baker Tilly співфінансує екологічний проєкт на Волині

15 лютого 2021, 13:13 2916

У конкурсі «Неймовірні села України 2020» компанія «Бейкер Тіллі Україна» мала свою номінацію. Представники компанії обрали одне з 15-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, для співфінансування їхнього бізнес-проєкту. Цим селом стали Підгайці Волинської області.

N.B. Неймовірні села України 2020: Baker Tilly частково покриє витрати на реалізацію проєкту громади

«Наш проєкт з упровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами — це ініціатива самих жителів села. В рамках проєкту ми плануємо закупити 12 контейнерів для роздільного сортування сміття. Це лише перший крок до побудови економічного та екологічного ланцюгів, які знайдуть своє місце у інших проєктах нашої громади, адже еко має стати стилем життя», — говорить начальник відділу регіонального розвитку, проєктної та інвестиційної діяльності Підгайцівської ОТГ Тетяна Сігуа.

На впровадження даної ініціативи «Бейкер Тіллі Україна» надає 50 тис. грн.

«Громада села Підгайці не потрапила до фіналу конкурсу, але вони дуже sustainable, і їхній проєкт дуже корелюється зі стратегією нашого «зеленого» офісу. Я дуже радий, що питання побутових відходів із просто ідеї стає реальністю, це питання, яке має вирішуватися не лише зверху, а й знизу, тобто із села, бо все це в кінцевому підсумку і формує сталий розвиток громад», — впевнений партнер компанії «Бейкер Тіллі Україна» напрямку Advisory services Андрій Каліушенко.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua