ALFA Smart Agro запровадила зміни у системі управління продажами

04 листопада 2021, 10:54 2374

Компанія ALFA Smart Agro провела кадрові зміни. На посаду керівника відділу продажу призначено Тетяну Задорожну, яка раніше очолювала відділ роботи з ключовими клієнтами.

Як йдеться у повідомленні компанії, відділ продажу — структурний підрозділ комерційного департаменту ALFA Smart Agro.

«Ми впровадили зміни в системі управління продажами. Керівник відділу продажів відповідатиме за розвиток дистриб«юції, управління регіональною командою та співпрацю із ключовими клієнтами ALFA Smart Agro. Ми раді, що Тетяна Задорожна очолила цей важливий напрям роботи і впевнені, що її професіоналізм, яскраві лідерські якості сприятимуть новим успіхам компанії», — зазначає комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

Зазначається, що Тетяна Задорожна має успішний 24-річний досвід роботи у сфері продажів (у тому числі 9 років в ритейлі). Досвід роботи в ALFA Smart Agro 15 років. Серед досягнень — створення та налагодження роботи двох відділів компанії: відділу по роботі з клієнтами та відділу по роботі з ключовими клієнтами ALFA Smart Agro. Сьогодні 85 зі 100 найбільших агрохолдингів України є клієнтами ALFA Smart Agro.

«ALFA Smart Agro займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України і, як свідчить початок нового маркетингового сезону, попит на наші препарати і далі зростатиме. Це потребує від команди продажів ще більшої оперативності та злагодженості дій. Робота відділу продажів ALFA Smart Agro заснована на принципах взаємовигідної співпраці із дистриб'юторами в інтересах агровиробників. Розвитку кожного напрямку продажів ми будемо приділяти максимальну увагу», — коментує Тетяна Задорожна. 


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. У портфелі компанії представлені 83  продукти — інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.