Вивчення сільського господарства в США

20 червня 2017, 10:00 4267
Агрокар'єра

В багатьох країнах світу існує велика кількість програм стажування. Сьогодні розпочнемо низку статей, присвячених висвітленню найцікавіших із них.

«N. B.!» Агростажування за кордоном — доступне!

Зараз США є найбільш популярною країною для іноземних студентів. У Сполучених Штатах одна з кращих в світі систем університетів із видатними програмами практично у всіх напрямках. Американські вчені ступені визнані у всьому світі. Університети в США пишаються новітніми технологіями, методами та дослідженнями, а також найкращим обладнанням та ресурсами для своїх студентів.

Незалежно від того, що ви збираєтеся вивчати, матимете широкий спектр програм у вашій конкретній галузі. Ми, звичайно, розглянемо напрямок сільського господарства.

Студенти, які вивчають сільське господарство в США, будуть мати явну перевагу перед студентами, які навчаються в іншому місці, оскільки США є світовим лідером в галузі сільськогосподарської науки. Після повернення на батьківщину молодь зможе застосувати цей досвід у роботі, показуючи міжнародний рівень підготовки, що буде сприяти розвитку науки та дасть змогу побудувати кар'єру в сфері АПК.

Джерело фото: GoAbroad.com
Джерело фото: GoAbroad.com

Програма Western Union Foundation Global Scholarship

Стипендіальна програма Western Union (WU Scholars) призначена для підтримки молодих людей у всьому світі. Відібрані стипендіати отримують $2500 кожен, щоб сплатити за навчання. Студенти повинні мати ступінь бакалавра в одній з наступних категорій: наука, технології, інженерія, математика або бізнес.

Стипендії можуть бути використані для навчання протягом навчального семестру. Кошти не можна витрачати для проживання та харчування.

Для отримання додаткової інформації зверніться до сайту.

Програма PGMS Scholarship

Кожен рік нагорода PGMS надає стипендії студентам, які займаються садівництвом або отримують знання в суміжних галузях. Кандидати PGMS мають вчитися принаймні на першому курсі або нещодавно закінчити школу. Організатори вважають, що ті, хто сьогодні є професіоналами на території університету, завтра будуть професіоналами на робочому місці. Протягом стажування організаторам важливо зрозуміти, чому студенти обрали або планують обрати саме цю професію, чим саме вона їм до вподоби, тому що вони передають їм свій досвід та спосіб життя.

Для отримання додаткової інформації зверніться до сайту.

American Association Of Cereal Chemists Graduate Fellowships

Ця програма призначена для аспірантів, що займаються дослідженнями в галузі зернових чи олійних рослин. Нагороди виплачуються переможцям у вересні, після того як AACC отримує підтвердження про реєстрацію на осінній семестр або чверть навчального року від відповідного начальника відділу.

Додаткова інформація на сайті.

Програма Pitch Your Idea! Win a Scholarship

Інститут шукає натхненних студентів з усього світу, які вивчають різні дисципліни. Студенти, які мають ідеї, що потребують певної фінансової допомоги, мають можливість отримати стипендію в $10 000. Зацікавлені кандидати повинні надати есе з описом своєї ідеї, очікуваним результатом і поясненням, як наука допоможе їм досягти цього ефекту. Щомісяця інститут відбирає 15 кращих робіт для нагородження.

Маєте геніальну ідею? Запишіть і представте її у відповідній формі на сайті! Можливо, саме вона зможе призвести до наукового відкриття?

Натисніть тут, щоб відправити онлайн-заявку просто зараз!

Програма CAAS Scholarships

Щороку коледж сільського господарства і прикладних наук нагороджує понад 200 студентів стипендіями загальною вартістю $500 000.

Ви маєте час до 20 грудня 2017 року, щоб підготуватися та надати заявку! Не  втратьте можливість отримати бажану стипендію на навчання!

Для відправлення заявки перейдіть на сайт.

$5000 SelfScore International Student Scholarship

Це єдина національна стипендіальна програма для студентів, які навчаються в США за візою F1, J1, M1. Восени організатори нададуть дванадцять стипендій по $5000. Шість отримають магістранти та шість аспіранти. Усі стипендії надаються на разовій основі.

Детальніше дізнайтеся на сайті.

Наступного разу ми розглянемо програми стажування для українських студентів в європейських країнах. Слідкуйте за нашими новинами!

Рекрутинговий портал «Агрокар'єра» 

Думка автора може не збігатися з думкою редакції. Відповідальність за цитати, факти і цифри, наведені в тексті, несе автор.