Студенти агроколеджу вивчатимуть тваринництво на козиній фермі

05 жовтня 2018, 17:25 2171

ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» підписав меморандум про співробітництво з фермерським господарством «Татусеві Кізоньки».

Про це повідомляється на офіційний сторінці коледжу у Facebook.

Основною метою меморандуму є створення на базі коледжу «Експериментального навчально-практичного центру з підготовки та перепідготовки фахівців переробки продукції тваринництва», а також залучення додаткових ресурсів для розвитку професійної освіти, обмін досвідом та практичне застосування знань студентів на виробництві.

«Створення центру дасть можливість розробляти та впроваджувати у навчальний процес інноваційні методики і практики, новітні технологічні стандарти з переробки продукції тваринництва, а також забезпечить високу якість професійної підготовки фахівців», — говорить директор Немішаївського агротехнічного коледжу Володимир Альохін.

В планах у керівництва коледжу — створення «Інноваційної тваринницької ферми дрібної рогатої худоби» та цеху з переробки продукції тваринництва з подальшим виробництвом для популяризації на ринку вітчизняної органічної продукції.