Виробник: В кормовиробництві можна конкурувати лише якістю

26 березня 2019, 12:33 1695

Виробникам комбікормів потрібно докласти зусиль аби бути конкурентоспроможними на ринку, а виробникам тваринницької продукції потрібно бути уважним при виборі надійного постачальника та навчитись розрізняти численні фальсифікати та недоброякісний товар, адже на ринку присутня велика пропозиція комбікормів.

Про досвід ефективності використання комбікормів в птахівництві та тваринництві поділився з учасниками конференції «Комбікорма. Ефективне тваринництво» директор Ізюмського КХП Вісхан Ісламов.

«Битву в конкуренції можна виграти лише ціною якості своєї продукції, секрет якої залежить із багатьох складових. Наявність власної лабораторії дозволяє стандартизувати продукцію, яка представляє усі види комбікормів. Питання якості продукції і недоброчесної  конкуренції дуже гостре, адже державні перевіряючі органи не функціонують, відтак, виробників комбікормів багато, різної якості, яку споживачі ще не вміють правильно розрізняти», — зазначає Вісхан Ісламов.

На його думку, варто пам'ятати, що якісний комбікорм малі підприємства виготовити технічно не мають можливості і, щоб вберегтися від неприємних наслідків, слід звертатися до відомих та перевірених виробників.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua