В Україні оформлюють аграрні розписки під агрохімічні дослідження

26 липня 2018, 14:23 2156

Лабораторія з агрохімічного обстеження ґрунтів та рослин Prime Lab Tech (PLT) 25 липня 2018 р. першою в Україні запропонувала сільгоспвиробникам весь спектр своїх послуг з використанням інструменту аграрних розписок

Як говориться у повідомленні лабораторії, це стало можливо за сприяння IFC та Швейцарської конфедерації.

«Перша аграрна розписка була підписана PLT з ТОВ «Органік-Д», Вінницька обл., Тиврівський р-н, смт. Сутиски під майбутній врожай моркви», — говориться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті залучення аграрної розписки малі та середні сільськогосподарські товаровиробники отримають інструмент, що сприятиме залученню додаткових фінансових та матеріально-технічних ресурсів на придбання послуг агрохімічної лабораторії PLT.

PLT пропонує повний спектр послуг під аграрну розписку: відбір зразків рослин і ґрунту; агрохімічне обстеження ґрунту і рослинна діагностика; агрохімічне обстеження ґрунтів тепличних і торфу; аналіз добрив; рекомендації по внесенню добрив; аналіз води питної та для поливу; аналіз насіння на якісні показники; комплекс послуг по точному землеробству: аналіз на залишки пестицидів.