Заявки на конкурс Краща аграрна практика прийматимуться ще 5 днів

20 листопада 2019, 08:00 2924

24 листопада завершується термін подачі заявок на V Всеукраїнський конкурс «Краща аграрна практика 2019».

З 25 до 29 листопада редакція AgroPortal.ua вибере 10 кращих відеоробіт студентів, які будуть виставлені на онлайн-голосування вже 2 грудня.

Переможець цьогорічного конкурсу в подарунок отримає екшн-камеру GoPro HERO7 від головного партнера — компанії UKRAVIT.

«Компанія UKRAVIT — український виробник, і ми хочемо, щоб кращі студенти залишалися в Україні та працювали для її розвитку. Саме тому ми постійно підтримуємо подібні проєкти. По-перше, вони позитивно впливають на сприйняття нас як роботодавця, приваблюючи нові кадри із новим баченням, а по-друге — «працюють» на імідж України, показуючи, що ми можемо конкурувати зі світовими лідерами», — розповідає директор департаменту з управління персоналом UKRAVIT Олена Артазей.

Від журналу Agroexpert переможець у подарунок отримає набір спеціалізованої аграрної літератури, а фіналісти — річну підписку на журнал.

«Конкурси для студентів та молодих фахівців додають впевненості в обраному професійному шляху. Під час випробувань учасники відкривають у собі нові якості та розширюють світогляд, — стверджує головний редактор журналу Agroexpert Ірина Корчагіна. — Участь у конкурсі «Краща аграрна практика» дозволяє учасникам по-новому поглянути на практичну частину навчання. А завдяки тому, що навчальний процес практичних аграрних спеціальностей нині тісно пов'язаний із прикладним досвідом, то участь у конкурсах є хорошим шансом для молоді зробити себе помітними на ринку потенційних роботодавців».

Усі фіналісти отримають фірмові подарунки від компанії «КВС-Україна».

В компанії говорять, що раді вже вкотре виступати партнером конкурсу «Краща аграрна практика», який з кожним роком набуває все більшої популярності серед студентів аграрних ЗВО. «Ми, як провідний роботодавець на аграрному ринку, й надалі будемо підтримувати подібні проєкти, адже переконані, що серед учасників є наші майбутні колеги та партнери, яким ми допомагатимемо в професійному розвитку, — говорять в «КВС-Україна». — У попередні роки фіналісти конкурсу мали змогу пройти стажування на сучасному насіннєвому заводі ТОВ «КВС-Україна» в м. Кам«янець-Подільський і перейняти цінний досвід від професіоналів своєї справи. Виші закладають лише основи майбутньої професії студента, а проходження виробничої практики на підприємствах — це не що інакше як вдала інвестиція у власне навчання, що в майбутньому може вплинути на вибір спеціальності».

Також фіналісти отримають брендовану продукцію від освітнього проєкту «Агрокебети».

«Краща аграрна практика» — це не тільки можливість отримати омріяні призи. Цей захід наочно демонструє студентам та представникам агробізнесу, що саме практика під час навчання є запорукою формування першокласних спеціалістів. Нескінченні доповіді та публікації, роздруковані з книг та інтернету, вже не цікавлять роботодавця. Насамперед майбутній працівник повинен вміти перетворювати на практику базові знання, а вже потім самостійно поглиблювати їх, адже теоретичної інформації у вільному доступі більш ніж достатньо», — впевнений керівник освітнього проєкту «Агрокебети» Анатолій Циркун.

ДУ НМЦ «Вищої та фахової передвищої освіти» щороку інформаційно підтримує проєкт та надає подяки за участь не лише студентам, а й навчальним закладам, де вони навчаються. Цей рік не є винятком.

Директор ДУ НМЦ «Вищої та фахової передвищої освіти» Тетяна Іщенко стверджує, що «Краща аграрна практика» спонукає студента до набуття міцних практичних знань, кращого розуміння та орієнтування в аграрному бізнесі. «Студент, який бере участь у конкурсі, — це активний студент, в якого здорові амбіції, він не боїться себе презентувати та показати свої сильні та слабкі сторони. Такий студент і надалі буде проявляти творчий потенціал уже в безпосередній роботі на підприємстві. Якісна практика дає набагато більше, ніж престижний університет. Саме тому вона відіграє ключову роль у підготовці майбутніх фахівців», — додає Тетяна Іщенко.

***

Часу для того, щоб надіслати відео, залишилося небагато, тому поспішіть стати учасником ювілейного конкурсу та отримайте можливість стати щасливим володарем екшн-камери GoPro HERO7.