На Житомирщині відбудеться фестиваль льону

11 серпня 2017, 17:11 5388

Третій фестиваль льону відбудеться 26 серпня 2017 р. в селі Стремигород Житомирської області.

Захід об’єднає нетворкінг  для аграріїв, ярмарок та сучасні розваги, говориться у повідомленні прес-служби ідеолога проекту депутата обласної ради і власника агрокомпанії «Зоря» Ірини Костюшко.

Як зазначається, ділова частина фестивалю буде представлена нетворкінгом – комунікаційним майданчиком для обміну досвідом. В дискусійній панелі візьме участь «Асоціація льонарства та коноплярства в Україні», Житомирська торгівельно-промислова палата, аграрії, представники влади та бізнесу.     

Головні родзинки розважальної частини фестивалю - три виходи кінно-трюкового перфомансу, захоплююче авіаційне видовище та ярмарок.

А також гостей фестивалю чекає багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. Зі сцени глядачів потішать Арсен Мірзоян та гурт The Вйо. Гімн України на урочистому відкритті гратиме військовий оркестр 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. У програмі нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етно-зона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону.

На фестивалі також буде фудзона на всі смаки, дитяча зона та спортивна зона з майстер-класами - айкідо та йога. 

Минулого року гостями фестивалю стали більш ніж 5000 українців, були присутні народні депутати,  представики уряду, голови ОДА. Цього року організатори очікують гостей з Білорусі, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР.

Початок свята об 11:00. 

Програма фестивалю