В Україні запущено мобільний додаток AgroPoint

31 серпня 2018, 08:00 7562

В Україні запустили промо-платформу на iOS і Android для просування аграрного бізнесу серед цільової аудиторії з функцією геопозиціонування — AgroPoint.

Мета мобільного додатку AgroPoint — в один клік зорієнтуватися щодо необхідних аграрних сервісів і підприємств.

AgroPoint — це зручний спосіб знайти партнерів, постачальників і клієнтів у сільському господарстві. При цьому платформа також стане легким і доступним рішенням у просуванні власного бізнесу. Цільова аудиторія програми — від невеликих до великих підприємств.

Мобільне рішення включає в себе 6 категорій аграрних підприємств: Техніка, Добрива, ЗЗР, Насіння, Послуги та Інше, які цілком охоплюють сектор. Крім того, в додатку можна вибрати пріоритет пошуку — по відстані або рейтингу.

«За допомогою мобільного додатку AgroPoint кожен аграрій може зареєструватися в загальній системі в 4 простих кроки, вказавши контактні дані та місце розташування власного підприємства. Більш того, система передбачає реєстрацію декількох бізнесів в одному акаунті», — повідомляє project manager AgroPoint Наталія Ключнікова.

Після проходження модерації в системі користувач отримає можливість залишати відгуки, а також коментувати об'єкти інших учасників. Підприємства, які потенційно зацікавили користувача, залишаються в розділі «Вибране», система також передбачає швидкий зв'язок за контактами.

Надалі планується доповнити функціонал платформи маркетинговим блоком, а саме наявність рекламних банерів і можливість піднімати підприємство в топ для підвищення охоплення аудиторії власного бізнесу.

Додаток AgroPoint вже є в магазинах PlayMarket і AppStore для платформ Android і iOS.

PS. Додаток працює в тестовому режимі перші три місяці, при будь-яких збоях в роботі додатка звертайтеся за почтою [email protected]