В Україні випускають морозиво зі смаком Facebook

22 березня 2017, 19:00 3248

В Одесі запрацювало кафе Buongiorno, яке пропонує відвідувачам морозиво з незвичними смаками. Одне з найпопулярніших — морозиво зі смаком Facebook. Воно блакитного кольору, а на смак нагадує жувальну гумку.

Відкрив кафе луганчанин Андрій Залогін. На «солодкому» бізнесі йому вдається заробляють від 15 тис. грн на місяць, передає Gazeta.ua.

«Ідея виникла п'ять років тому. Прогулюючись торговим центром, побачив вітрину з італійським морозивом джелато. Там було близько 30 смаків на вибір. Мене це настільки вразило, що спробував піввітрини. Потім почав цікавитися, як і де роблять джелато. А 2013 р. купив обладнання і встановив вітрину у місцевому кінотеатрі. Робив морозиво на очах у людей і одразу продавав. Пропонував на вибір 20 різних видів», — розповів Андрій Залогін.

Коли почались воєнні дії, бізнесмен переїхав до Одеси, де почав все з нуля. За словами Андрія Залогіна, в Одесі він виграв грант від проекту «Новий відлік 2.0». Купив обладнання і відкрив кафе-морозиво Buongiorno. Для відкриття бізнесу потрібно понад €20 тис.

«Маємо більше 60 смаків морозива. Навіть є алкогольні рецепти. Продаємо морозиво з ромом, пивом, віскі. Також запустили вегетаріанську лінію морозива. Для його виготовлення використовуємо кокосове масло… Запускаємо виробництво тортів з морозива та багато ін. Раз на рік їздимо в Італію на навчання», — додав Андрій Залогін.