У Киеві проведуть Дні аграрної економіки

11 липня 2016, 09:24 2048

У Києві 19-22 вересня пройдуть Дні аграрної економіки в Україні, у рамках яких відбудеться 155 семінар EAAE «Європейське сільське господарство на шляху до 2030: перспективи для подальшої інтеграції Схід-Захід» та VII Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями» (Large Farm Management 2016).

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори заходів —  асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).

У ході 155-го семінару EAAE та Наукових днів VII Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» відомі вчені та представники освіти аграрного сектору обговорять методологічні підходи до теорії аграрної економіки, практичні ж питання з управління агрокомпанією за участі провідних топ-менеджерів українських та світових компаній, представників влади та міжнародних інституцій розглянуть на бізнес-дні конференції, 22 вересня.

Конференція, яка, за словами організаторів, є першим і єдиним аграрним заходом такого високого рівня в Європі, щорічно збирає разом понад 400 керівників українських та міжнародних аграрних компаній для обміну досвідом та обговорення різних поглядів на стратегію управління агробізнесом різних учасників аграрного сектору.

VII Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями» є платформою для дискусії топ-менеджерів провідних агрохолдингів як України, так і світу. Зокрема, на бізнес-дні відбудеться презентація Густава Джанкейра, президента Бразильського сільськогосподарського товариства, провідної асоціації країни, яка через три роки святкує своє сторіччя. У своєму виступі Джанкейра розповість про фактор суспільства та громадських організацій в успішності аграрного бізнесу на прикладі своєї організації та зупиниться на тому, як за 30 років Бразилія перетворилася на аграрну наддержаву.

Представник організаторів заходів, генеральний директор УКАБ Тарас Висоцький розповів, що цього року під час конференції більш детально зупиняться на визначенні ролі асоціацій та суспільства в успішності аграрних компаній та ролі лідерства/менеджменту у досягненні цілей компанії.

«Конференція Large Farm Management проводиться вже всьоме, і концепція її не змінюється. Ми обговорюємо підвищення ефективності діяльності українських агрохолдингів, тому що ці компанії — унікальне явище як в Україні, так і цілому світі. Щороку ми збираємо експертів, які є лідерами агросектору, та обговорюємо п’ять компонентів успіху аграрного бізнесу, розставляючи різні акценти. Вони всі однаково важливі: це держава, фінанси, технології, менеджмент і суспільство. Ми говоритимемо про стратегічні речі: технології, які прийдуть в Україну через 5 років, яку роль будуть відігравати асоціації в цей проміжок часу, про менеджмент і те, як він має еволюціонувати. Надалі плануємо проведення цього заходу за межами України, зокрема, 2018 р. плануємо його перенести до Бразилії», — розповів Тарас Висоцький.

Вартість участі: 5000 грн (усі дні).

Місце проведення: 20-21.09 — 155 семінар EAAE та Науковий день LFM проходитимуть за адресою вул. Шулявська, 10/12 (Міжнародний Інститут Менеджменту), 22.09 — бізнес-день конференції — за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1 (готель «Фермонт Гранд готель Київ»).

З питань участі в конференції звертайтеся за телефонами: (044) 236-21-10, 236-21-13 або електронною поштою [email protected].

AgroPortal.ua виступає інтернет-партнером заходів