У Києві нагородять найефективніших аграріїв

22 листопада 2017, 13:49 2564

Вручення найпрестижнішої аграрної премії року – «Аграрний Олімп 2017», відбудеться 30 листопада 2017 р. у концерт-холі Freedom (Київ).

Як говориться у повідомленні організаторів, подія відбудеться за підтримки галузевих асоціацій: Асоціації виробників молока, Асоціації свинарів України та Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор». 

«На сьогоднішній день, аграрії є локомотивом української економіки. Вони забезпечують понад 12% ВВП країни та близько третини надходжень до державного бюджету. Це люди, завдяки праці яких Україна стає серйозним гравцем на міжнародній арені та покращується інвестиційний клімат країни. Це соціально активні люди з чіткою громадянською позицією, які розвивають не лише аграрний сектор, а й переймаються питанням розвитку інфраструктури, освіти та економіки. Саме тому ми хотіли б відзначити та висловити повагу таким «аграрним героям», — прокоментував заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Денис Марчук. 

Захід, приурочений до «Дня працівника сільського господарства» об»єднає близько 300 власників агропідприємств, які входять до складу дієвих галузевих асоціацій, а також більше 100 представників міжнародних організацій, світових аграрних компаній, іноземних посольств, високопосадовців та громадських діячів.

Серед учасників заходу: представники Європейського банку реконструкцій та розвитку (ЄБРР), Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), посольств Франції, королівства Нідерланди, Китаю, Німеччини, Казахстану, Узбекистану, Канади, а також представники МінАПК, Мінінфраструктури та Мінюсту.

Церемонію вручення нагород проведе відомий український телеведучий, актор, режисер та шоу-мен Григорій Решетник. Спеціальні гості свята: співачка та телеведуча Оля Цибульська і супер фіналіст шоу «Х-фактор» Кирило Каплуновський.