Українським виробникам розкажуть про якість харчових продуктів ЄС та Китаю

11 вересня 2017, 19:00 3619

Команда проекту «Розвиток інвестиційного клімату в Україні» Групи Світового Банку та Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів України проведуть презентацію довідника «Порівняння показників мікробіологічних критеріїв у харчових продуктах в ЄС та КНР».

Публікацію буде представляти голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та  експерти проекту  «Розвиток інвестиційного клімату в Україні», говориться у повідомленні Міжнародної фінансової корпорації (IFC).

«Довідник створений з метою допомогти відкрити нові ринки для українських виробників харчових продуктів», - говориться у повідомленні.

Також уточнюється, що публікація була підготовлена за фінансової підтримки Уряду  Швейцарії через Швейцарське агенство розвитку  (SECO).

Презентація довідника відбудеться 12 вересня 2017 року з 14:00 до 15:00 в офісі IFC в Україні за адресою Дніпровський узвіз, 1, 3-ий поверх (конференц-зала)

Організатори просять повідомити про своє рішення щодо участі в заході до 18:00, 11 вересня. Контактна особа: Старченко Олена - 044 490 64 00