УКАБ став співорганізатором конференції ІАМО в Німеччині

20 лютого 2018, 17:17 3787

Щорічна конференція Лейбніц Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO), так званий IAMO Форум, відбудеться з 27 по 29 червня 2018 р. в місті Галле (Німеччина) за підтримки асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», DLG e.V. та Німецького дослідницького товариства (DFG).

Тема цьогорічного IAMO Форуму — «Великомасштабне сільскогосподарське виробництво — для прибутку і суспільства?», повідомляють в асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

«IAMO Форум — це динамічний мікс між конференціями наукового та практичного спрямування, в якому беруть участь близько 150 представників міжнародної науки, політики та приватного сектора. Цьогоріч основні дискусії в рамках IAMO Форуму точитимуться довкола факторів розвитку агрохолдингів, перспектив та викликів для їх діяльності, а також їх взаємодії із основними стейкхолдерами та суспільством», — говориться у повідомленні.

Серед ключових спікерів IAMO Форуму-2018 керівники агрохолдингів, представники профільних асоціацій, експерти, науковці та інші.

Географія учасників охоплює країни Центральної та Східної Європи, колишнього Радянського Союзу, Східної Азії, а також Латинської Америки, Європейського союзу, Північної Америки та Австралії.

Українські науковці мають змогу надсилати на IAMO Форум свої матеріали, пов'язані з тематикою конференції. Строк подачі матеріалів — 4 березня 2018 р. Мова конференції — англійська. Для обмеженої кількості учасників, матеріали котрих були відібрані для участі в ІАМО Форумі, буде розглянута можливість часткового відшкодування вартості подорожі на конференцію.

Детальніше із вимогами до матеріалів та реєстрації можна ознайомитися за посиланням.

Контакти: Тарас Гагалюк Leibniz Institute of Agricultural Development in Transition Economies (IAMO) Theodor-Lieser-Str. 2, 06120 Halle (Saale), Germany Тел.: +493452928326, [email protected], www.iamo.de/forum/2018

Марина Ковальова, асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», вул. Жилянська, 146, 3-й поверх, 01032 м. Київ, Тел.: +380442362097, [email protected], www.ucab.ua