Тернопільщина розвиває нову туристичну дестинацію

19 травня 2019, 10:33 3477

Фестиваль сучасної камерно-інструментальної та симфонічної музики, поезії та живопису для розвитку нової туристичної дестинації проведуть у Заліщиках на Тернопільщині 29-30 червня.

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори заходу.

Фестиваль InStrum Fest Zalischyky має на меті повернути місту та регіону гідний статус на туристичній мапі України та світових культурних подій.

«Цього року Заліщики вчетверте вітають гостей міста на музичному фестивалі. Але цього року ми оновлюємо подію, створюємо знаковий для України продукт, що здатен змінити майбутнє регіону та реалізувати його туристичний потенціал», — розповідає організатор фестивалю Тетяна Воронова.

Серед головних виконавців фестивалю: оркестр піаніста-віртуоза Євгена Хмари, скрипаль Святослав Кондратів, симфонічно-роковий оркестр Brevis, композитор та піаніст Єгор Грушин, гурти ROCKOKO та DrumArt, кавер-дует Double Blast. Спеціальний гість фестивалю — учасниця шоу «Голос країни» Марта Адамчук.

Окрім музичної програми, на гостей свята чекають майстер-класи, літературний майданчик, перегляд фільмів, лекції з розвитку туристичної дестинації та зеленої енергетики, сплави по Дністру, відвідування печер, екскурсії.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua