В Європі обговорять перспективи глобального ринку соєвих бобів

08 червня 2018, 16:38 3944

Асоціація «Дунайська Соя» 19-20 червня організовує в Швебиш-Халле (Німеччина) 5-й Міжнародний конгрес «Європейський протеїновий перехід: Сталий розвиток, Регіональність і соя Без-ГМО в Європі».

Конгрес присвячений проблемам і можливостям незалежного та сталого протеїнового забезпечення Європи, його економічним, екологічним і соціальним наслідкам, а також важливим діловим можливостям для фермерів, переробників і споживачів європейських продуктів і кормів із не-ГМО, йдеться в повідомленні організаторів.

Як зазначається, учасників очікують міжнародні експерти та змістовні доповіді про європейський протеїновий перехід. У дискусіях і семінарах учасники працюватимуть над стратегіями і конкретними заходами, спрямованими на підвищення сталого виробництва протеїну і використання рослинного білка. Відкритий і широкий нетворкінг дасть можливість зустрітися з колегами, з потенційними клієнтами і постачальниками в одному місці.

Серед спікерів: представники міністерств аграрної політики країн Європи, екс-комісар ЄС, вчені та експерти.

В цьому році конгрес також буде включати 2-й Європейсько-китайський соєвий симпозіум, який зосередить свою увагу на розробці загальної стратегії Китаю і Європи зі створення глобального, стійкого виробництва соєвих бобів без ГМО. Ми очікуємо понад 300 учасників зі всієї Європи і Азії.

Дата проведення конгресу «Європейський протеїновий перехід: Сталий розвиток, Регіональність і соя Без-ГМО в Європі»: 19-20 червня 2018 року.

Місце: Neubau / Historisches Zeughaus Schwäbisch Hall, Rosenbühl 14, 74523 Швебіш-Халл, Німеччина.

Більше інформації можна знайти на сторінці асоціації «Дунайська Соя».