Сучасне плодоовочівництво: учасників чекає два квитка до Німеччини

11 липня 2018, 14:45 4481

Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України запрошують долучитися до міжнародної науково-практичної конференції на тему «Сучасне плодоовочівництво 2018», «Від лану — до ресторану. HoReCa».

Конференція проводиться 27-28 липня 2018 року в рамках VII міжнародної агропромислової виставки AGROPORT South Kherson 2018 (м. Херсон, на території аеропорту).

На конференції будуть обговорюватися наступні питання:

· аналітика та аналіз розвитку ресторанного бізнесу; від лану — до ресторану; HoReCa;

· тенденції, аналітика та аналіз ринку плодоовочевих культур (овочі, фрукти, ягоди);

· нішеві культури, вирощування екзотики в Україні;

· сучасні технології вирощування плодово-ягідних культур;

· агролікар: продуктивність врожайності залежить від догляду за культурою.

Також учасники дізнаються про таку форму життя, як Хлорела, Ейхорнія. Вони будуть представлені наживу. Один з видів водоростей для харчування, що містить в своєму складі білки, жири, вуглеводи, а також майже всі вітаміни групи В, аскорбінову кислоту — вітамін С, філлохінон — вітамін К і речовину, що має антибіотичну активність — хлореллін.

Більш детально про це розповість директор ФГ і мережі ресторанів «У Самвела» і «Арарат» Самвел Мкртчян. Також буде безкоштовна дегустація ексклюзивної продукції: хлібців та напоїв з хлорелою. 

Спілка жінок фермерів підготує концертну програму та пригостить найсмачнішими вареничками.

Як не тільки виростити, а й побудувати ланцюжок виробник-споживач і смачно приготувати гриби, розкаже славнозвісна родина Савчуків. Керівники компанії «Фунготерра», яка виробляє 2 т гриба в місяць. Це одна з двох компаній по виробництву шиітаке в Україні. 

Провідні аналітики України розкажуть про ситуацію і проблеми ринку плодоовочівництва на сьогодні.

Проводитиметься реєстрація на розіграш різних призів та двох квитків на бізнес-тур в Німеччину на Міжнародну виставку виробництва, транспортування та торгівлі фруктів та овочів Fruit Logistica 2018. Бізнес-тур включає участь у виставці, а також візит на підприємство з вирощування, зберігання, сортування, переробки і збуту фруктів.


Умови участі в конференції та обов«язкову реєстрацію ви знайдете на сайті http://euroagrochem.com/olericulture-2018/ або за тел.(097-33) 3-74-38, 067 536 91 39.

Участь в конференції беруть всі бажаючі.