Робота Укрхімтрансаміаку заблокована

22 червня 2017, 13:35 2076

Державне підприємство «Укрхімтрансаміак» заявляє, що його робота заблокована співробітниками Служби безпеки України та Генеральної прокуратури.

Про це сказано в повідомленні підприємства, передають «Українські Новини».

«Сьогодні вранці, 21 червня, о 8:00, група осіб, які представилися співробітниками Генеральної прокуратури, заблокували роботу підприємства й не допустили працівників на робочі місця», — сказано в ньому.

Зазначено, що Генеральна прокуратура й СБУ як і раніше використовують старі методи й «антиєвропейські підходи», дестабілізуючи при цьому роботу «Укрхімтрансаміаку», що може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що з метою недопущення цих ситуацій зараз створений оперативний штаб для управління підприємством в екстрених умовах, а Міністерство економічного розвитку та торгівлі, що є органом управління підприємства, уже проінформоване про ситуацію.


Для довідки: ДП «Укрхімтрансаміак» — один із найбільших світових транспортувальників аміаку, основними споживачами якого є підприємства-виробники мінеральних добрив — селітри та карбаміду, сільськогосппідприємства.