Органічні виробники матимуть окрему номінацію на AGROPORT Awards

06 вересня 2018, 10:42 1776

Завдяки проекту AGROPORT Ukraine все більше уваги приділяється регіональному розвитку, адже досягнення цілей неможливе лише на національному рівні.

Про це повідомила заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева на круглому столі з питань продовольчої безпеки в рамках старту IX Міжнародної агропромислової виставки та форуму з розвитку фермерства АГРОПОРТ Схід Харків 2018/AGROPORT East Kharkiv 2018.

«Також хочу підкреслити, що завдяки такому майданчику як АГРОПОРТ, маємо можливість говорити про комплексний підхід до проблем сьогодення і виводимо потроху агробізнес із тіні», — зазначила Ольга Трофімцева.

Як повідомив генеральний менеджер AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко, програма майбутнього АГРОПОРТ Схід Харків 2018, що стартує вже 11 жовтня у Харкові, дуже насичена.

«Матимемо насичену ділову програму, а також не менш насичену розважальну. Окрім цього, у межах святкування п«ятиріччя форуму традиційно пройде наша незалежна премія AGROPORT Awards, що базується на конкретних репутаційних індексах виробників. До того, починаючи з Харкова, ми вводимо додаткову номінацію для органічних виробників. Протягом заходу очікуємо велику кількість відвідувачів та безпосередньо гостей і партнерів, що підтримували нас всі п«ять років і бажають розділити з нами це свято. Тож запрошуємо всіх приєднатися до ювілейного форуму АГРОПОРТ 2018 з 11 по 13 жовтня у місті Харків!»


Для довідки: АГРОПОРТ (www.agroport.ua) — щорічний масштабний захід з підтримки фермерства та сільгоспвиробників України і Східної Європи. Проходить з 2015 року за підтримки ФАО і входить в календар ООН. Традиційно тематика заходу корелюється з генеральною лінією ФАО і підтримує тематику Міжнародних років, які приймає Генеральна асамблея ООН. З 2016 року АГРОПОРТ об'єднав фермерів усієї України і проводиться в форматі Захід-Схід. Форум є комплексним і складається з виставки техніки і технологій для фермерства, інвестиційної конференції та серії семінарів, круглих столів та зустрічей бізнесу. З моменту заснування проходить на майданчиках міжнародних аеропортів. З 2018 року АГРОПОРТ проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua