Молодь кличуть на аграрний саміт у Бразилію

18 вересня 2018, 16:12 1901

Талановиті представники аграрної галузі  отримають можливість взяти участь в Молодіжному аграрному саміті у Бразилії

Як говориться у повідомленні «Байєр» (Bayer), 100 молодих та завзятих представників аграрної галузі віком від 18 до 25 років буде відібрано для участі в саміті в м. Бразиліа, Бразилія, що відбудеться 4-6 листопада 2019 р.

«Bayer взаємодіятиме з глобальною мережею фермерів Nuffield, Бразилія та міжнародною молодіжною некомерційною організацією  AIESEC, Бразилія,  для підготовки та проведення Молодіжного аграрного саміту 2019 р.», — говориться у повідомленні.

Заявки на участь у цьому саміті можна подавати до 10 січня, 2019 р.

«Сьогодні, як ніколи,  ми стикаємося з нагальною потребою впровадження інновацій с аграрному секторі, оскільки ми бажаємо дати відповідь на такий виклик сьогодення: Яким чином можна нагодувати населення планети, що постійно зростає, та водночас зберегли природні ресурси? Молоді люди, як лідери завтрашнього дня, що надихаються ідеєю створення майбутнього  сільського господарства, повинні очолити такі зусилля», — вважає член правління компанії Bayer AG та генеральний директор підрозділу Crop Science Ліам Кондон.

Щоб подати заявку на участь у саміті 2019 р. потенційні кандидати (молоді люди з будь-якою освітою віком від 18 до 25 років, що мають палке бажання розвиватися  в таких галузях, як виробництво продуктів харчування та сільське господарство) повинні надіслати короткий відеоролик, в якому вони висвітлюють свої ідею стосовно проблеми нестачі продуктів харчування в контексті цілей сталого розвитку ООН.

«Заявникам пропонується обдумати, як вони можуть «започаткувати власний шлях» розвитку для молодих людей, які хочуть стати агентами змін у впровадженні цілей сталого розвитку ООН та зробити свій індивідуальний внесок у безпеку продуктів харчування завдяки впровадження великих та малих змін», — уточнили в компанії.

Повний текст правил з подачі заявок та іншу інформацію можна знайти за посиланням. 

Для 100 відібраних делегатів Молодіжного аграрного саміту планується організувати «інкубатор ідей», покликаний допомогти делегатам впровадити їхні ідеї в життя, учасники саміту зможуть отримати навички, які їм будуть необхідні для реалізації своїх проектів.  Під час саміту делегати зможуть почути лекції експертів аграрної галузі та взяти участь у поїздках, що дозволять їм краще ознайомитися з аграрним бізнесом.

«Ми дуже раді, що Україна має можливість долучитися до цього проекту вже вдруге. Адже майбутнє сільського господарства значною мірою залежить саме від молоді, серед якої є фермери, науковці, бізнесмени, а також соціальні активісти. Молодіжний аграрний саміт надихає молодих людей та створює нові можливості у сфері сталого сільського господарства»,  — зазначила керівник відділу розвитку і інновацій ТОВ «Байєр» Іванна Бондарчук.


Для довідки: Молодіжний аграрний саміт 2019р. відбудеться в місті Бразиліа, яке будувалося, як столиця країни, це місто вважається культурною спадщиною ЮНЕСКО. Тут знаходиться федеральний уряд Бразилії та понад 120 амбасад різних країн. Це ідеальне місце для проведення саміту делегатів наступного покоління глобальних — прихильників аграрного розвитку — адже саме вони покликані створювати майбутнє сільського господарства.