Думка: Цифрова трансформація підприємств триватиме ще 5-7 років

04 березня 2019, 15:50 1915

Найближчим часом на ефективність роботи великих і малих підприємств впливатиме вміння працювати з інформацією, збір та ефективне обчислювання різноманітних даних, які потребують цифрової трансформації та, звичайно, вміння їх захистити.

Про це повідомив керівник Центру інновацій та підприємництва iHUB Дмитро Подолєв під час «II Аграрної IT-конференціії», організованою інформаційно-аналітичною компанією ПроАгро

«Одна справа коли ви наймаєте штат аналітиків, інша комп«ютеризувати та автоматизувати усі ці процеси. Це дуже потужній механізм, який найближчі 5-7 років себе виправдає та зазнає широкого впровадження», — впевнений Дмитро Подолєв.

За його словами ще важливим питанням є безпека даних. Наприклад, в iHUB використовується дворівневий ступінь інформації по важливості, що займає обсяг до одного терабайта. Усі співробітники мають подвійну авторизацію. Доступ заборонений з усіх незареєстрованих IP-адрес. Сервер не знаходиться в он-лайні увесь час, а також прийнято багато інших заходів безпеки.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua