Мінагропрод зробив крок для розширення ринків збуту

10 лютого 2017, 17:41 2035

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий підписав меморандум з президентом Торгово-промислової палати (ТПП) Геннадієм Чижиковим.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства України.

«Сьогоднішня подія є елементом формалізації нашої плідної праці, яка вже відбувається. Переконаний, що після підписання документу ми посилимо нашу співпрацю. ТПП для нас є надійним партнером у питанні розширення ринків збуту української продукції», — прокоментував Тарас Кутовий.

Основна ціль меморандуму — співпраця та консолідація зусиль з підготовки та проведення заходів для відкриття нових ринків збуту аграрної продукції. Спільна діяльність Мінагропроду з ТПП вплине на активний розвиток агропромислового сектору, зокрема на підвищення експортної спроможності українських підприємств.

Згідно з текстом меморандуму, для продуктивної співпраці буде проведена низка конференцій, форумів та засідань робочих груп, у ході яких будуть розв`язуватись актуальні проблеми аграрного сектору. Також здійснюватиметься координація у забезпеченні сприятливих умов розвитку експортного потенціалу АПК України та проведення заходів з питань розвитку підприємництва АПК.