Грін Тім спростував інформацію про продаж компанії (оновлено)

31 січня 2019, 15:26 3992

Інформація про те, що «Грін Тім» залишився без сировини і продається не відповідає дійсності, — такий коментар AgroPortal.ua дав генеральний директор компанії «Грін Тім» Метью Кінг. Він також пообіцяв, що незабаром надасть достовірну інформацію про поточну діяльність компанії і плани на майбутнє.

Раныше повыдомлялося, що Херсонська компанія «Грін Тім», яка вибудовує свій бізнес на овочах і фруктах, зараз перебуває на стадії чергової реорганізації та продажу.

Про це заявив провідний консультант з розвитку плодоовочевого бізнесу Проекту UHBDP Сергій Потапов в інтерв'ю одному з видань.

За його словами, майже 9 років інвестор застосовував різні моделі створення джерела сировини, самостійного та контрактного вирощування.

«Цього сезону контрактне вирощування обмежилося вісьмома тисячами тонн, а поставки продукції від партнерських фермерських господарств — трьома тисячами тонн. Підприємство залишилося без сировини», — розповів Сергій Потапов


Як зазначив сам Сергій Потапов, в ЗМІ з'явилася недостовірна інформація.

«З мого боку якщо і була згадка про компанію «Грін Тім», то тільки в контексті пошуку моделі співробітництва з контрактними фермерами. Інформацію про поточну діяльність може озвучувати тільки власник або генеральний директор компанії», — сказав Сергій Потапов.