Експерти розкажуть про digital для агрокомпаній

28 липня 2019, 10:36 1969

Агробізнес з точки зору побудови digital-маркетингу є вузьконаправленою і специфічною галуззю, де стандартні медіапідходи не працюють. У таких умовах на допомогу приходять лайфхаки, адаптовані під складні умови аграрного середовища.

Про це розповіла Chief Strategy & Digital Officer razom communications Міла Крутченко, повідомляє група компаній «ПроАгро Груп».

«Робота в рекламній сфері для мене — це постійне нарощування експертизи, пошук нових рішень і можливостей, створення нових стандартів ринку. У razom communications я відповідаю за розвиток digital-напрямку, підвищення компетенції digital-команд в агентствах групи, розробку стратегії для ключових клієнтів компанії, надання технічної/технологічної експертизи, спілкування з мережами і реалізацію комплексних інтегрованих рішень», — розповідає Міла Крутченко.

На IV щорічному форумі «Агромаркетинг-2019» Міла Крутченко розповість про п«ять лайфхаків для агробізнесу в digital, які допоможуть агрокомпаніям бути ефективними в середовищі, яке постійно змінюється.

Зокрема:

- як правильно реалізувати конверсійний підхід і чому це головне завдання;

- побудова комунікації в B2B — визначити особу, що приймає рішення і USP для неї;

- як накопичувати і обробляти аудиторії — Programmatic, second i third-party data;

- розуміння customer journey — ключ до росту конверсій. Системи моніторингу і аналітики;

- оmnichannel в аграрному середовищі — специфіка і додаткові переваги.


Для довідки: форум «Агромаркетинг-2019», який група компаній «ПроАгро Груп» проведе 28 серпня, відбудеться за адресою: м. Київ, пр-т Героїв Сталінграду, 10-Д (Оболонська набережна, 20).