Екс-міністр зайняв посаду в Українському інституті майбутнього

29 листопада 2016, 09:31 2071

Колишній міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко обійняв посаду директора програми аграрно-інфраструктурного розвитку в Українському інституті майбутнього.

Про це повідомляється на сайті УІМ.

«Олексій Павленко започаткував системні та масштабні перетворення в аграрному секторі нашої країни. Був запущений процес дерегуляції та приватизації, постійно розширювались ринки збуту сільськогосподарської продукції та нарощувались обсяги експорту, була розроблена та затверджена стратегія розвитку агропромислового розвитку країни, над якою працювали визнані світові та вітчизняні експерти», — говорять в УІМ, додаючи, що Павленка експерти називають одним із небагатьох справжніх реформаторів, котрі вміють реалізовувати і впроваджувати реформи.

Також відмічається, що завдання програми, якою займатиметься екс-міністр, — розробити стратегії та концепції розвитку аграрного сектору та інфраструктури.


Для довідки: Олексій Павленко був призначений міністром аграрної політики та продовольства України 2 грудня 2014 р. 14 квітня 2016 р. пішов у відставку.