Бізнес та експерти обговорять майбутнє України у високотехнологічному світі

02 жовтня 2018, 17:32 2188

Економісти зі світовим ім'ям, відомі бізнесмени, інвестори та візіонери зберуться в Києві 18–19 жовтня 2018 року на одну з головних бізнес-подій України — Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ).

Ключовою темою п'ятого ювілейного КМЕФ стане майбутнє країн у високотехнологічному світі, говориться у повідомленні організаторів. Тому підвищену увагу на заході буде приділено найновітнішим технологіям. Експерти з різних сфер діяльності нададуть свої прогнози щодо того, як штучний інтелект, роботизація, блокчейн та інші технології вплинуть на бізнес і суспільство. Тема хай-тек-проектів також перебуватиме в центрі уваги форуму — їй буде присвячено виставкову зону площею понад  1 тис. м2.

Крім того, на учасників КМЕФ чекають дискусії про розвиток економіки, промисловості, фінансової системи та освіти, виклики Четвертої промислової революції, фейр-плей на глобальних ринках, розвиток експорту від сировини до продуктів із доданою вартістю, стратегії інклюзивного зростання, майбутнє агробізнесу тощо.

Серед спікерів форуму — представники великих фінансових організацій, науковці, посли, топ-менеджери міжнародних та українських компаній, керівники венчурних фондів, відомі реформатори, представники української влади.

 «Стратегія форуму — зібрати разом у рамках однієї комунікаційної платформи лідерів бізнесу, влади, суспільства та міжнародної експертної спільноти, щоб визначити найефективніший шлях розвитку України та виклики на цьому шляху. І такий підхід успішно працює — КМЕФ доводить це вже п'ятий рік поспіль», — коментує голова оргкомітету Київського міжнародного економічного форуму.Юрій Пивоваров.


Для довідки: Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF) — постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії.  Більше про КМЕФ можна дізнатися на сайті форуму та на його офіційній сторінці у Facebook.