Агротуристичний кластер ГорбоГори будує туристично-інформаційний центр

21 листопада 2020, 11:55 2755

У селі Липники Пустомитівського району на Львівщині триває будівництво туристично — інформаційного центру з магазином і фермерською кав’ярнею.

Про це повідомляють на сайті Львівської ОДА.

«З державного бюджету на реалізацію проекту скерували кошти в сумі 23,5 млн грн в поточному році. Ще понад 1,5 млн гривень — кошти з обласного. На наступному тижні приступаємо до будівництва другого об»єкту — кемпінгу з агросадибою в Раківці. Цей проєкт є дуже важливим для області, адже його втілення забезпечить нові робочі місця, сприятиме розвитку малого та середнього підприємництва та відпочинково — рекреаційної зони», — зазначив заступник голови облдержадміністрації Юрій Бучко.


Для довідки: проєкт «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера «ГорбоГори» реалізовується на території трьох сільських рад Пустомитівського району та передбачає будівництво туристично-інформаційного центру з магазином і фермерською кав«ярнею в с. Липники; туристичного кемпінгу «Агросадиба» в с. Раковець; туристичного кемпінгу Центр «Місто майстрів» в с. Виняви; закупівлю сільськогосподарської техніки; прокладання маршрутів для активного туризму (2 велосипедні, 2 пішохідні, 1 кінний).