Тваринникам представлять шляхи зниження собівартості кормів

23 грудня 2019, 11:55 1654

Спеціалізована подія для фермерів, які займаються молочним і м'ясним бізнесом СИЛОС-САМІТ пройде у м. Києві 5-6 лютого 2020 року.

Мова йтиме про пошук шляхів підвищення рентабельності через поліпшення якості та зниження собівартості основних кормів, говориться у повідомленні організаторів.

Як зазначається, попередній СИЛОС-САМІТ став одним із рушіїв продовження позитивних змін культури кормовиробництва для багатьох учасників ринку.

«Адже багато хто з її учасників вкінці сезону, після відкриття закладених у цьому році силосних траншей, відмітили не тільки високу якість корму, а вже встигли побачити й зростання молочної продуктивності, поліпшення здоров«я тварин і, найголовніше, відчули підвищення прибутковості бізнесу», — йдеться у повідомленні.

Захід поєднує у собі не лише доповіді відомих експертів, а й системний аналіз існуючих процесів від вирощування до використання кормів.

Майбутній захід обіцяє бути ще більш наповненим практичними та успішними кейсами від господарств, різними економічними порівняннями та оцінками, аналізом минулого сезону заготівлі та цікавими новинками. Органолептичне порівняння пройде ще цікавіше за рахунок збільшення кількості зразків та поглиблення деталізації, прогнозують організатори.

Зареєструватися на СИЛОС-САМІТ 2020 можна за посиланням або за QR кодом: