Аграріям покажуть новинки лабораторної індустрії

16 червня 2017, 10:10 2185

У Києві 17-19 жовтня 2017 р. пройде десята ювілейна Міжнародна виставка LABComplEX, в рамках якої буде представлений весь спектр обладнання та технологій для лабораторій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг зі створення, оснащенню, модернізації всіх типів лабораторій різних галузей промисловості.

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори виставки — Національна академія наук України та компанія LMT.

Як зазначається, експозиції будуть поділені в чотирьох тематичних напрямках: аналітичне обладнання, біотехнології, лабораторна медицина і лабораторні технології.

«Виставка — унікальний інтегрований проект, який об'єднує найбільшу спеціалізовану експозицію, що не має аналогів в Україні, і змістовну науково-практичну та ділову програми. Під час роботи виставки LABComplEX відбудуться конференції, семінари, круглі столи, присвячені фундаментальним і прикладним дослідженням, а також питанням розвитку галузі», — підкреслюють в LMT.

Науково-практичні програми виставки поділяться за напрямками: харчова промисловість та аграрний сектор, фармацевтична промисловість, лабораторна медицина, ветеринарна медицина, наука та освіта, стандартизація та метрологія, вода і водопідготовка і хімічна промисловість

Серед експонентів — вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, матеріалів і технологічних рішень для лабораторій різного профілю.

Зокрема, в 2016 р. в виставці були представлені торгові марки: Thermo Fisher Scientific, Shimadzu, Retsch, Nabertherm GmbH, NETZSCH Geratebau Gmbh, Beckman Coulter, Agilent Technologies, METTLERTOLEDO, BINDER GmbH, EPPENDORF, Precisa, Leica Microsystems, Leica Biosystems, Waters, Merk Millipore, Perkin Elmer, Kern, Carl Zeiss, Roche Diagnostics, Abbott Molecular, Bio-Rad, Sysmex і багато інших.

Виставка призначена для керівників і фахівців підприємств різних галузей промисловості та науково-дослідних інститутів, лабораторій з контролю якості, виробничих, випробувальних, клініко-діагностичних та інших типів і видів лабораторій, контрольно-інспекційних органів. Як обіцяють організатори, завдяки її відвідуванню учасники отримають ефективний маркетинговий інструмент для розвитку бізнесу, підвищення впізнаваності бренду, виведення новинок на ринок, розширення бази ділових контактів.

Також організатори підкреслюють, що в рамках LABComplEX щорічно проходить авторитетний практичний захід — Українська лабораторна школа (актуальні майстер-класи на діючому обладнанні з можливістю його тестування, кваліфіковані поради експертів, нові методи і методики досліджень).

Вхід вільний за умови реєстрації на сайті Міжнародної виставки LABComplEX.

Виставка відбудеться за адресою: ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Київ, вул. Салютна, 2-Б! Контакти організаторів: +380 (44) 206-10-19, 206-10-16, [email protected].

AgroPortal.ua виступає інформаційним партнером заходу.