Аграрії вдаються до імпортозаміщення ЗЗР

16 грудня 2018, 09:00 2268

Використовуючи вітчизняні ЗЗР та мікродобрива, сільгоспвиробники отримують якісні конкурентні продукти й одночасно вирішують питання імпортозаміщення.

Про це повідомив голова Аграрного союзу України (АСУ) Геннадій Новіков під час візиту до «Інституту здоров'я рослин» та на «Завод UKRAVIT».  

Побувавши в лабораторіях «Інституту здоров'я рослин», де працюють над розробкою новітніх формуляцій, та на виробництві, Геннадій Новіков високо оцінив якість українських ЗЗР й підкреслив їхню важливість для вітчизняного агровиробника.

«Побувавши в інституті та на виробництві, я переконався в надійності та якості продукції UKRAVIT. Відтак, ми хочемо рекомендувати її нашим виробникам. Думаю, вже найближчим часом Черкаси відвідають делегації керівників агропідприємств, які входять до АСУ. Вони на власні очі зможуть переконатися, що саме українське може бути найкращим, і перейти на продукти та технології вітчизняного виробництва», — зазначив Геннадій Новіков.

За його словами, сьогодні Аграрний союз України об'єднує понад 3 тисячі виробників, які загалом обробляють близько 7 млн га землі. Процвітання аграрної сфери вони вбачають у консолідації та співробітництві агробізнесів України.