Аграрії можуть продати свою продукцію в один клік

27 червня 2018, 09:00 4949

Для аграріїв розробили інноваційний аграрний маркетплейс для вигідного придбання та продажу товарів на світовому ринку сільгосппродукції — FarmerScan Global Trade Service, розробниками якого є ТОВ «ТД Астарта Груп».

За допомогою даної платформи покупцям і продавцям стане легше знаходити один одного і укладати прибуткові угоди. Про це AgroPortal.ua повідомляють в компанії.

«Інноваційна структура порталу дозволяє легко орієнтуватися в різноманітті товарів аграрного сектора. Кількість оголошень на сайті FarmerScan постійно збільшується», — уточнюють розробники порталу FarmerScan.

У компанії також додають, FarmerScan гарантує безпеку угод, захищеність сторін підтверджується шляхом укладення попереднього договору.

На сайті аграрії можуть знайти: спецтехніку, устаткування з інвентарем, товари для тваринництва, агрохімію, саджанці, розсаду, сільгосппродукцію, матеріали для посіву, паливно-мастильні матеріали. Крім того, на FarmerScan кожен відвідувач зможе купити або продати тварин: кіз, овець та ін.

Всі процеси торгівлі відображаються в конфіденційному кабінеті, вхід в який можливий як з комп'ютера, так і з телефону. А дії користувача розписані в особистому кабінеті, завдяки чому продавець чи покупець веде контроль за своїми доходами і витратами.