65 спікерів розкажуть про органічний ринок України

17 лютого 2019, 10:41 2242

Третій Міжнародний Конгрес «Органічна Україна 2019» складатиметься з унікальної програми — виступів 65-ти спікерів з усього світу з найновішою інформацією про органічний ринок України.

Про це повідомили організатори Конгресу «Органічна Україна 2019».

«Третій Міжнародний Конгрес «Органічна Україна 2019» ми організовуємо для тих, хто хоче планувати особистий розвиток та економічний розвиток України — від дрібного фермера до торговельних мереж та міжнародних покупців органічної сировини/готової продукції українського походження. Тут зустрінуться виробники, переробники, місцеві та міжнародні трейдери, консультанти, громадські організації, надавачі послуг, державні установи та інші представники сектору», — відмічають організатори конгресу.

Також вони звертають увагу, що «Розвиток органічного ринку в Україні — від технологій до ринків збуту» — це огляд ринку органічної продукції та місця України як надійного виробника та постачальника; погляд на органічну Україну зсередини та ззовні, перспективи та виклики, стратегія розвитку органічного сектору в Україні та дискусійний майданчик для обговорення та втілення найкращих органічних ідей.

«Маємо на меті допомогти покращити ефективність роботи кожного оператора, показати переваги та розкрити ризики для тих, хто приймає рішення щодо переходу на органічне виробництво, та відповісти на всі запитання кожного зацікавленого в органічних продуктах. Конгрес «Органічна Україна 2019» буде цікавим для тих, хто вже займається органікою, але бажає розвиватись максимально продуктивно, або ж тих, хто планує займатися органічним виробництвом чи знаходиться в пошуках ділового партнерства», — розповідають організатори.

На конгресі заплановано провести міжнародний політичний діалог для розуміння останніх законодавчих змін регламентів щодо органічного виробництва і зосередитись на українському регулюванні органічного ринку. Окремо будуть проведені панелі по ринках збуту і профілях споживачів, маркетингу та інструментах просування органічної продукції, а також по інноваційних технологіях органічного виробництва.


Для довідки: Третій Міжнародний Конгрес «Органічна Україна 2019» «Розвиток органічного ринку в Україні  — від технологій до ринків збуту» відбудеться 14-15 березня (четвер-п«ятниця) 2019 року за адресою: м. Одеса, вул. Гагарінське Плато, 5Б, готель GAGARINN.