В Україні стартували продажі флагманського агрокоптера DJI Agras T30

08 червня 2021, 12:58 3985

Компанія QUADRO.ua, офіційний імпортер і дистриб'ютор продуктів світового лідера безпілотних рішень DJI, оголосила про старт продажу в Україні нового флагмана сільськогосподарського флоту — DJI Agras T30.

Інноваційний коптер здатен виконувати місії з точного внесення пестицидів у ґрунт на полі будь-якого рельєфу та обприскувати інсектицидами фруктові сади, обробляючи листя дерев із обох боків, йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, порівнюючи з агрокоптером DJI Agras T20, корисне навантаження DJI Agras T30 зросло до 30 кг, а ємність бака розпилення — до 30 л. Із покращеними можливостями розпилювальної системи і позиціонування ефективність у польових умовах збільшилася на 33%.

«DJI Agras T30 — добре захищений апарат із корпусом тришарової конструкції, здатним витримати будь-які примхи погоди. T30 сертифіковано за стандартом IP67, що дає можливість пережити зливу або пилову бурю. Не варто боятися й іржі, розробники подбали про надійний захист від корозії», — уточнили в QUADRO.ua.

У складеному стані габаритні розміри DJI Agras T30 стають на 80% меншими. Завдяки можливостям трансформації коптер зручно перевозити та зберігати на складі, коли його послуги не потрібні.

Крім того, коптер оснащено новою системою розпилення. 16 форсунок розмістили під різними кутами для максимального перекриття обприскування і осідання крапель. Рівномірність розпилення гарантується і при обертанні Agras T30. Оптимальна ширина розпилення зросла до 9 метрів, що разом із 30-літровим баком дозволяє обробити до 16 гектарів на годину.

«DJI Agras T30 літає враховуючи завантажені дані про рельєф ділянки. А якщо на маршруті виникне перепона — коптер знайде обхідні шляхи самостійно, використовуючи сферичну радарну систему уникнення перешкод. Завдяки якій апарат не має сліпих зон», — додали в компанії.

Також, алгоритми штучного інтелекту дають змогу користувачам продуктів DJI створити тривимірну модель поля або саду і автоматично розробити найоптимальніші маршрути.

«Інтелектуальний режим покликаний допомогти з побудовою маршруту. Оператору досить лише запустити місію та спостерігати за процесом. Агрокоптер T30 здатний оцінювати витрату рідин і зіставляти її з залишком заряду акумулятора для визначення оптимальної періодичності заправки і підзарядки», — уточнюється у повідомленні.

Новий пульт керування дозволяє отримувати картинку від безпілотника на відстані до 5 км, що на 67% краще, ніж у моделі минулого покоління. Відео з камер відображається на великому 5,5-дюймовому дисплеї, що забезпечує яскраву картинку навіть під прямими сонячними променями.

«Нова батарейна система складається з двох акумуляторів і зарядної станції, здатної відновити заряд за 10 хвилин. Гарантійний період експлуатації збільшено до 1000 циклів, забезпечуючи обробку понад 6 000 гектарів угідь», — підсумували у компанії.

DJI Agras T30 вже доступний для замовлення.


Для довідки: DJI | QUADRO.ua — один із лідерів українського ринку коптерів, офіційний партнер, імпортер, дистриб'ютор і інтегратор рішень DJI, DJI Enterprise і DJI Agriculture в Україні з 2013 року.

 DJI | QUADRO.ua здійснює поставки техніки, навчання персоналу замовників, допомагає налаштувати бізнес-процеси з використанням безпілотних рішень. Сервісний центр DJI | QUADRO.service авторизовано DJI для виконання ремонту і технічного обслуговування всього спектру продуктів компанії, включаючи корпоративні та сільськогосподарські моделі.