Точність від KUHN для точного землеробства

22 лютого 2018, 14:33 3751

В рамках виставки «Зернові технології» в Києві компанія «КУН-Україна» продемонструвала українським аграріям найновішу серію причіпних обприскувачів для точного землеробства — Lexis 3000.

Обприскувач розроблений для забезпечення максимальної продуктивності і ефективності з мінімальними вимогами до навичок оператора. Машина призначена для обробки рослин всіма видами ЗЗР, внесення рідких і водорозчинних добрив.

«Відмінність обприскувача нової серії від попередника полягає в легкому доступі до вузлів управління і насосу. За потреби можна підійти до нього з будь-якого боку, не витрачаючи час на додаткові маніпуляції на відміну від обприскувачів інших виробників, де доступ для обслуговування цієї частини агрегату потребує додаткового часу. Перевагами Lexis 3000 є надійність конструкції, простота в обслуговуванні, довговічність. До речі, можу констатувати, що відколи обприскувачі такої серії продаються в Україні, не було жодного випадку звернення від клієнта по гарантійній вимозі», — пояснює начальник відділу сервісу «КУН-Україна» Віктор Шевчук. 

Lexis 3000 має об'єм бункера — 3000 л, довжина штанги — 24 метри. Ширина колії технологічно змінюється за допомогою 6 болтів від 1,5 до 2,25 метрів.

«На обприскувач можна встановити додаткові опції, наприклад, систему з електричним управлінням крана з кабіни трактора. При закачуванні води водій машини може не контролювати рівень за показниками, а автоматично задати об'єм для закачування рідини в бак. Так само, не виходячи з кабіни трактора, можна автоматично проводити промивку обприскувача. Такі додаткові можливості значно полегшують роботу оператору», — зазначив Віктор Шевчук.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua