Прес-підбирачі KUHN оновлюють подавальний ролик з 2021 модельного року

29 вересня 2020, 18:00 2178

Враховуючи постійне звуження сезону для збору врожаю, французький бренд сільськогосподарської техніки KUHN підняв планку продуктивності, запровадивши новий високоефективний подавальний ролик з 2021 модельного року на прес-підбирачах серії SB для формування великогабаритних надщільних тюків.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

«Приводний роликовий притискно-розподільчий пристрій підбирача активно відстежує висоту валка і забезпечує постійну рівномірну подачу матеріалу на подавальний ротор», — коментують в KUHN.

В компанії декларують, що складні умови пресування та нерівномірність валків є одними з найбільших проблем для подавального ротора. «Завдяки високоефективному притискному розподільчому валику від KUHN ці труднощі віднині залишаються у минулому. Роликовий подавальний пристрій не тільки полегшує підбирання валків, а й рівномірно розподіляє масу валка по висоті. Маючи свободу руху до 25 см, він ущільнює рослинний матеріал. Таким чином компенсується неоднорідність маси валка, завдяки чому ротор отримує рівномірний потік матеріалу і досягається більша продуктивність», — додають у компанії.

Рівномірність подачі матеріалу зменшує потребу в потужності, і машина працює більш плавно, уникаючи пікових навантажень. Завдяки меншому динамічному навантаженню на зону подачі значно продовжується термін експлуатації машини.

Завдяки значно більшій пропускній здатності, зменшенню потреби в потужності та меншому ризику забиття або перевантаження на сторони ротора вимогливі клієнти тепер мають надійне рішення незалежно від процедури пресування.

В KUHN перераховують переваги високоефективного подавального ролика:

• неперевершена загальна продуктивність;
• оптимальна подача рослинного матеріалу навіть при нерівномірній масі валків;
• менше пікових навантажень у системі подачі;
• плавна робота машини.